Vračilo blaga

OPOZORILO: Izdelkov, ki bodo rabljeni, ali ne bodo vrnjeni v originalni embalaži in z originalnimi etiketami, ne bomo zamenjali ali vrnili kupnine. Spodnjice preizkušajte le čez svoje spodnjice, tako kot v trgovini.

V primeru da z naročenimi artikli niste zadovoljni imate v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico, da v štirinajstih dneh od prevzema blaga podjetju sporočite (elektronsko, po telefonu ali preko običajne pošte, pri čemer se kot rok za pravočasno oddano sporočilo šteje datum oddaje na pošti), da odstopate od pogodbe, pri čemer v skladu z zakonom ni potrebno navesti razloga za odstop od pogodbe.

Izdelke morate vrniti najkasneje v roku trideset dni po odstopu od pogodbe, izdelki pa morajo biti nerabljeni in nepoškodovani, razen v primeru da poškodb na blagu ni povzročil potrošnik. Edini strošek, ki bremeni potrošnika pri vračilu blaga je strošek neposrednega vračila. Vračilo se šteje za pravočasno, če je pošiljka oddana v predpisanem roku.

Da bi vam postopek čimbolj olajšali, smo za vas pripravili obrazec za zamenjavo / vračilo blaga.

Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun, s poštno nakaznico ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vam vrnemo najkasneje v 15 dneh po prevzemu vrnjenega blaga.
Poganja Trogon